4 redenen om een camping in Winterswijk Meddo te bezoeken!

Camping Sevink Molen is gelegen in Winterswijk-Meddo. Meddo is een buurtschap van de gemeente Winterswijk. Zo heeft Winterswijk nog meerdere buurtschappen. Volgens de woordenboeken is een buurtschap een kleine bewoonde plaats met een eigen naam en vaak zonder een duidelijk middelpunt zoals een kerk of marktplein. Ieder buurtschap van Winterswijk is uniek, Meddo ook. In deze blog vind je 4 redenen waarom een bezoek aan onze camping in Meddo zeker de moeite waard is!

1) Meddo is niet voor niks een begrip in de buurt

Recreatieplas 't Hilgelo is een begrip in de buurt en zelfs over de grens naar Duitsland. Over de grens staat de recreatieplas bekend als 'Meddo See'. 't Hilgelo is mooi in ieder seizoen. Zo kun je in de zomer zonnebaden, SUP's huren, waterfietsen of genieten van een verkoelend drankje op één van de terrassen

In de herfst vallen alle bladeren van de bomen en is 't Hilgelo geschikt om een mooie wandeling te maken. Loop je helemaal om het meer, heb je al snal 5 kilometer in de benen! Wanneer het goed gevroren heeft (zoals in de winter van 2021) dan kun je er zelfs schaatsen! Een unieke ervaring die jammer genoeg niet vaak voorkomt. 

 

2) Meddo is méér dan een buurtschap

Een buurtschap is een plek waar gewoonlijk geen kerk of marktplein is. Meddo heeft daarentegen wél een kerk. Deze is nog open tot 2024 en is iedere dag open van 10.00 tot 16.00 uur. Ondanks dat Meddo een klein buurtschap is, is het wel een levendige buurtschap. Zo is het verenigingsleven in Meddo enorm. Er is een voetbal,- volleybal- en gymvereniging en nog veel meer verenigingen die de gemeenschap met elkaar verbindt. 

Meddo heeft een café-restaurant en er zijn veel fietsroutes die door Meddo lopen en jou de mooiste plekjes van de buurtschap laten zien. Waar wacht je nog op?

 

3) Een perfecte ligging van de camping middenin Meddo

Onze camping is gelegen middenin het prachtige Meddo. Wil je graag nog meer zien van de omgeving? In de buurt van Meddo is van alles te beleven. Zo vind je het levendige centrum van Winterswijk op 3 km afstand waar je alles kunt vinden voor een onvergetelijk verblijf. Wil je een dagje winkelen, een mooie wandeling maken, een avond naar de bioscoop of geneiten van heerlijk eten in één van de restaurants? Dat kan allemaal in Winterswijk!

Wil je toch nog even naar het buitenland? In een mum van tijd sta je al in Duitsland!

Ben je met kinderen op vakantie en zoek je iets leuks om te doen? Binnen een straal van 15 kilometer zijn veel activiteiten die je kunt ondernemen. Kies je voor een leuk zwembad, een overdekt speelparadijs of ga je er actief op uit en ga je naar het klimbos? Ook dan is een camping in Meddo een zeer geschikte plek om te verblijven. 

 

4) Rust en ruimte in Meddo, maar zo in het levendige centrum van Winterswijk

Meddo staat voor rust, ruimte en ontspanning. Er zijn veel weilanden, mooie uitzichten en bossen. Met een verblijf op onze camping in Meddo kun je helemaal tot rust komen en opladen. Wil je een dag genieten van het levendige centrum? Dan ben je er zo. Na een leuke dag kun je weer heerlijk ontspannen in één van onze accommodaties. Wil je echt luxe? Kies dan voor onze luxe vakantiewoning. Deze heeft namelijk een sauna wat een echte aanrader is!

 

Hopelijk tot ziens bij Camping Sevink Molen. 

 

[[Check beschikbaarheid]]