Suppen in Winterswijk op de camping: dit moet je meemaken!

Suppen: wie kent het inmiddels niet? Stand-Up Paddle (SUP) is de laatste jaren een populaire activiteit geworden. Suppen is een watersport waarbij je op een surfboard staat en met een peddel vooruit komt. Naast dat het super leuk is, is het ook nog eens een sportieve activiteit.

Op onze camping hebben wij SUP’s te huur zodat je vanaf de camping kunt suppen. Of je nu wel of niet een campinggast bij ons bent, voor iedereen is het mogelijk een supboard te huren.

Kom Suppen in Winterswijk

Kom Suppen in Winterswijk en ervaar de prachtige natuur en omgeving! Suppen in Winterswijk kun je op recreatieplas ’t Hilgelo. Doordat onze camping aan de oever van recreatieplas ’t Hilgelo ligt sta jij in een mum van tijd op de SUP. De SUP’s zijn licht in gewicht waardoor je ze gemakkelijk mee kunt nemen vanaf de camping naar het water. Suppen vanaf de camping kan dus heel gemakkelijk.

Tips voor beginners

Ben je een beginneling met suppen? Wij hebben enkele tips voor je! Zo is het raadzaam om zittend te beginnen op je SUP board. Op deze manier kun je eerst je evenwicht vinden en duikel je niet gelijk het water in. 

Balans is dan ook heel belangrijk op een sup board. Maar dat is niet het enige. Ook moet je peddelen met een goede peddel dat afgesteld is op jouw lengte. Ben je rechtshandig? Dan heb je jouw linkerhand op de grip van de peddel en peddel je rechts van het supboard.

 

Suppen in Winterswijk: wees goed voorbereid 

Voordat je komt Suppen op onze camping is het raadzaam om goed voorbereid op pad te gaan. Hieronder een aantal tips die handig zijn om door te nemen:

  • Ga altijd met z’n tweeën het water op. Ben je toch alleen? Laat dan iemand weten waar je bent.
  • Vermijd groot water en/of stromend water.
  • Bekijk van tevoren de weersvoorspellingen. Het zou jammer zijn als er ineens een flinke regenbui komt. Of heel veel wind waardoor het lastig is om terug te komen.
  • Kleed je goed aan. Denk bijvoorbeeld aan SUP kleding of eventueel een zwemvest.

Op de camping suppen maakt je vakantie leuker

Maak je vakantie compleet door te gaan suppen op onze camping. Een leuke en actieve activiteit om te ondernemen. Ook zeer geschikt voor beginners die nog nooit gesupt hebben. Geniet van de prachtige omgeving. Nadat je voldaan van je supboard stapt kun je genieten van een hapje en drankje op 't Hilgelo bij één van de horecagelegenheden. 

Hoe kan ik een supboard huren?

De SUP’s zijn te huur bij de receptie van de camping. Wees er snel bij want er zijn en beperkt aantal SUP’s. Ook niet-camping gasten kunnen de SUP’s huren.

[[Neemt contact met ons op!]]