Algemene informatie

Op deze website vind je alle informatie over onze camping en de prachtige omgeving. Heb je vragen of opmerkingen over je bezoek aan Camping Sevink Molen?

Bekijk de veelgestelde vragen, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Wij reageren zo spoedig mogelijk. Bekijk hier ook de routebeschrijving en plan je vakantie.

 

Onderaan deze pagina vind je onze betalings- en annuleringsvoorwaarden. 

Betalingscondities

Wij vragen een aanbetaling van 50% van de huur en de verplichte bijkomende kosten. De aanbetaling dient binnen 7 dagen na reserveringsbevestiging te worden betaald. De overige 50% dient één week voor aankomst betaald te zijn.

Annulering 

De annuleringskosten bij annulering binnen één maand voor aankomst bedragen 50% van de totale reissom. Annuleer je binnen een week voor aankomst dan zijn de kosten 100% van de reissom. Wij hanteren de Recron voorwaarden.

Wanneer je kiest met reserveren voor ons annuleringsfonds, ben je verzekerd van teruggave van de kale huursom. De kosten van het annuleringsfonds bedragen 5% van de huursom plus € 4,50 vaste administratiekosten.

Privacy

In ons privacy statement kun je lezen hoe wij omgaan met je persoonsgegevens.

Prijzen

  • Prijzen uit brochures zijn ter informatie, alle prijzen in onze boekingssystemen/website zijn geldig en correct. 
  • Wij hanteren de prijzen* op onze website & reserveringssysteem. * systeemfouten uitgezonderd.

Magazine

Wil je alle informatie over onze camping even rustig bekijken download dan ons magazine.

Toch liever thuis ons magazine ontvangen? Stuur dan een mail met je adresgegevens naar info@campingsevinkmolen.nl 

Camping Comfort App

Wij hebben onze eigen app! De app is voorzien van informatie over allerlei activiteiten die je op de camping en in de omgeving kunt ondernemen. Alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie vind je gemakkelijk terug in onze app. Weet je bijvoorbeeld niet waar je vanavond wilt gaan eten? Bekijk dan de mogelijkheden in de app. Ook het volledige animatieprogramma is overzichtelijk terug te vinden in de agenda.

Broodjes bestellen

Je kunt vanaf je kampeerplek verse broodjes bestellen voor de volgende ochtend of gewoon gemakkelijk voor de hele week. Ideaal toch?

Download

Download de Camping Comfort app en scan de QR code!

Adresgegevens

Camping Sevink Molen
Hilgeloweg 7
7104 BG Winterswijk - Meddo

 

Plan je route