Laat je verwennen in een van de restaurants

Je hebt vakantie dus alles mag en niets hoeft. Heerlijk eten hoort daar natuurlijk bij! Voor een uitgebreide maaltijd of een snelle hap kun je terecht bij de diverse horecagelegenheden op onze camping. Voor verse broodjes en een krant kun je terecht bij de receptie.

Bourgondisch Grill restaurant

Het grill restaurant is gevestigd boven Sevink Avonturenpark, waar u naast onze heerlijke ambachtelijke pannenkoeken en diverse menu’s ook kunt genieten van het overheerlijke (all inclusive) Bourgondisch grillen. Uit de koelvitrine kunt u kiezen uit diverse soorten streekgebonden vleesproducten. U gaat grillen op uw eigen lavasteen waar geen olie of boter aan toegevoegd hoeft te worden, extra lekker en gezond.

Pannenkoekenhuis

In het pannenkoekenhuis kun je genieten van wel 100 verschillende soorten pannenkoeken die uiteraard gemaakt worden met meel van onze eigen molen. Maar ook voor een patatje, een lekkere lunch of een kop koffie kun je hier terecht. Dit restaurant heeft een groot terras en een speeltuin. 

Strandpaviljoen 't Hilgelo

Bij mooi weer is het strandpaviljoen aan het Hilgelo geopend. Geniet hier van een verfrissend drankje of een kopje koffie aan het water. Ook zijn hier snacks en ijs te koop. Wil je een stukje het water op? Huur dan een waterfiets, kano of SUPboard!