Pannenkoekenhuis Sevink Molen

Als je meer dan 100 verschillende pannenkoeken op de kaart hebt, is het lastig kiezen. Ga je voor hartig of zoet? Of misschien een speciale maand pannenkoek. Zoals bijvoorbeeld met asperges of aardbeien en slagroom.
In het pannenkoekenrestaurant kun je genieten van wel 100 verschillende soorten pannenkoeken die uiteraard gemaakt worden met meel van onze eigen molen. Maar ook voor een patatje, een lekkere lunch of een kop koffie kun je hier terecht. Dit restaurant heeft een groot terras en een speeltuin. 

Eeuwenoud recept 

Bekend geworden door de pannenkoeken, zijn wij nooit afgestapt van ons oud Achterhoeks recept, dat bestaat uit diverse gemengde graansoorten. Het beslag wordt door ons zelf vers gemaakt, zodat we er zeker van kunnen zijn dat wij je een eerlijk en goed product kunnen serveren. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan smaak, kwaliteit en gezondheid.

Honderd verschillende soorten

Een pannenkoek naturel of spek is gemakkelijk te maken en natuurlijk ook in pannenkoekenhuis Sevink Molen niet weg te denken van de menukaart. Er zijn echter veel meer ingrediënten welke uitermate geschikt zijn om in een pannenkoek te verwerken. Op de menukaart van ons pannenkoekenhuis kun je over de 100 verschillende soorten combinaties vinden, zowel in kinder als volwassenen formaat.
Lastig kiezen? Tip van de chef: kies Winterswijks lekkerste pannenkoek “de Mölle pannenkoek.