Camperplaats

Wij hebben mooie camperplaatsen op onze camping in Winterswijk. Lekker met de camper de Achterhoek verkennen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je online een comfortplek reserveert kun je aangeven in de opmerkingen dat je met camper reist en wij zullen naderhand de camperplek aan je bevestigen per e-mail. De camperplaatsen zijn verhard en liggen op kleine afstand van het Hilgelo meer. 
De plaatsen zijn 80 m² tot 100 m² groot en vanzelfsprekend kun je gebruik maken van onze verwarmde toiletgebouwen, water (incl. afvoer) en stroom (10 ampère).

Ligging camperplaatsen in Winterswijk

Ben je nieuwsgierig naar de ligging van de camperplaatsen op onze camping in Winterswijk? Download dan onze plattegrond. Hierop kun je ook bekijken waar de restaurants, de speelplaatsen en de overige faciliteiten te vinden zijn.

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hieronder de beschikbaarheid en prijs van je camperplaats in Winterswijk en boek direct online! 

  • Ruime verharde plaatsen
  • Veel groen
  • Verwarmd toiletgebouw
  • WiFi beschikbaar
Direct boeken

Faciliteiten op onze camperplaatsen in Winterswijk

Vanzelfsprekend zijn alle basisfaciliteiten aanwezig. Zo is er altijd een verwarmd toiletgebouw dichtbij en heb je op je kampeerplek 10 ampère stroom. Maar er is meer. Huur een fiets om de omgeving van Winterswijk te verkennen, bekijk de historische Sevink Mölle, laat je verwennen in een van de restaurants of laat de kids lekker hun gang gaan in de speeltuin of het avonturenpark

[[Ontdek onze camping]]


Sevink Mölle, een rijke historie

Reis terug in de tijd en kom een kijkje nemen bij de trots van ons park: De Sevink Molen (in de volksmond Sevink Mölle). Een rijksmonument vol verhalen van vroeger!

De vrijwillige molenaars van de Sevink Mölle hebben ervoor gezorgd dat de molen weer diverse soorten granen produceert. Wekelijks malen ze nog meel voor onze overheerlijke pannenkoeken. Ook verzorgen zij graag een rondleiding en vertellen je alles over de rijke historie van de molen.

[[Ontdek de Sevink Mölle]]


  Comfortplaats Camperplaats
100 tot 150m2 [1] [0]
80 tot 100m2 [0] [1]
10 ampère stroom [1] [1]
Gebruik van water en afvoer [1] [1]
TV aansluiting (CAI)* [1] [0]
Gebruik van (verwarmd) toiletgebouw [1] [1]

* Op enkele plaatsen is een TV aansluiting (CAI) aanwezig, deze staan vermeld op onze plattegrond.

Ontdek Winterswijk en omgeving

Naast alles wat je op ons park kunt doen, is er in en rondom Winterswijk ook veel te zien en te beleven. Ontdek het prachtige coulissenlandschap op de fiets of geniet van een heerlijke wandeling in een van de vele bossen die Winterswijk rijk is. Sla je slag op de wekelijkse warenmarkt, breng een bezoek Villa Mondriaan of ga lekker shoppen in het gezellige centrum.

[[Ontdek Winterswijk]]

't Hilgelo, elk seizoen bijzonder!

Onze camping ligt direct aan de oever van het prachtige recreatiegebied 't Hilgelo in Winterswijk. Deze grote recreatieplas is de plek om heerlijk te gaan zwemmen, roeien, surfen, vissen of waterfietsen. Zie je jezelf al zitten? Lekker met een drankje op het terras van ons strandpaviljoen, terwijl de kinderen zich eindeloos vermaken aan het water of in de speeltuin.

[[Ontdek 't Hilgelo]]

De Achterhoek verkennen en overnachten op onze camperplaats Direct boeken