Comfortplaats

Kamperen in Winterswijk? Onze comfortplaatsen zijn 100 m² tot 150 m² groot en zijn gelegen op ruime velden met veel groen. Er is altijd een verwarmd toiletgebouw op loopafstand wat ook winterkamperen mogelijk maakt. Vanzelfsprekend kun je gebruik maken van water (incl. afvoer) en stroom (10 ampère). Enkele plaatsen beschikken ook over een TV aansluiting (CAI). Fijn met kleine kinderen: op de meeste velden is een kleine speeltuin aanwezig.

Ligging kampeerplekken

Ben je nieuwsgierig naar de ligging van de kampeerplaatsen? Download dan onze plattegrond. Hierop kun je ook bekijken waar de restaurants, de speelplaatsen en de overige faciliteiten te vinden zijn. Daarnaast is er genoeg te zien en te doen in de omgeving van Winterswijk.

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hieronder de beschikbaarheid en prijs van je comfortplaats en boek direct online! Liever eerst alles even rustig doorlezen? Dat kan ook! Download hier onze tarieven als PDF.

  • Ruime plaatsen
  • Veel groen
  • Verwarmd toiletgebouw
  • WiFi beschikbaar
Direct boeken

Boek hier direct je comfortplaats

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf.
Prijs () voor nachten
Aankomst op
Vertrek op
De getoonde prijzen zijn op basis van 2 personen.
Extra personen kosten €4,- per persoon per nacht.

Faciliteiten op onze camping in Winterswijk

Vanzelfsprekend zijn alle basisfaciliteiten aanwezig. Zo is er altijd een verwarmd toiletgebouw dichtbij en heb je op je kampeerplek 10 ampère stroom. Maar er is meer. Huur een fiets om de omgeving van Winterswijk te verkennen, bekijk de historische Sevink Mölle, laat je verwennen in een van de restaurants of laat de kids lekker hun gang gaan in de speeltuin of het avonturenpark

[[Ontdek onze camping]]


Animatie op onze camping

Je uitleven op de opblaasbare stormbaan, broodjes bakken op het kampvuur, meedoen aan een echte piratentocht of samen een vlot bouwen? Er is zoveel te doen op ons park!
Ons animatieteam is tijdens de landelijke schoolvakanties op ons park aanwezig om alle kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

[[Dit mag je niet missen!]]


  Comfortplaats Supercomfortplaats
100 tot 150m2 [1] [1]
10 ampère stroom [1] [1]
Privé-sanitair (douche en WC) [0] [1]
Gebruik van water en afvoer [1] [1]
TV aansluiting CAI (niet overal op de comfort plaatsen) [1] [1]
Gebruik van (verwarmd) toiletgebouw [1] [1]
1 auto [1] [1]
1 tent of caravan [1] [1]
1 bijzet-tent [1] [1]

Ontdek Winterswijk en omgeving

Naast alles wat je op ons park kunt doen, is er in en rondom Winterswijk ook veel te zien en te beleven. Ontdek het prachtige coulissenlandschap op de fiets of geniet van een heerlijke wandeling in een van de vele bossen die Winterswijk rijk is. Sla je slag op de wekelijkse warenmarkt, breng een bezoek Villa Mondriaan of ga lekker shoppen in het gezellige centrum.

[[Ontdek Winterswijk]]

't Hilgelo, elk seizoen bijzonder!

Onze camping ligt direct aan de oever van het prachtige recreatiegebied 't Hilgelo in Winterswijk. Deze grote recreatieplas is de plek om heerlijk te gaan zwemmen, roeien, surfen, vissen of waterfietsen. Zie je jezelf al zitten? Lekker met een drankje op het terras van ons strandpaviljoen, terwijl de kinderen zich eindeloos vermaken aan het water of in de speeltuin.

[[Ontdek 't Hilgelo]]

In alle rust kamperen op een comfortplaats Direct boeken