Seizoens- en jaarplaats

Na een lange drukke werkweek je weekendtas inpakken en dan lekker uitpuffen op je eigen prachtige seizoens- of jaarplaats op onze camping in Winterswijk: heerlijk! Deze plaatsen zijn centraal op ons park gelegen, dichtbij alle faciliteiten. Het seizoen is van 1 april tot 1 oktober.  

Ligging seizoens- en jaarplaatsen

Ben je nieuwsgierig naar de ligging van de seizoens- en jaarplaatsen? Download dan onze plattegrond. Hierop kun je ook bekijken waar de restaurants, de speelplaatsen en de overige faciliteiten te vinden zijn.

Prijzen en beschikbaarheid

Geïnteresseerd in een jaar- of seizoensplaats? Bel of mail ons dan voor meer informatie. Liever eerst alles even rustig doorlezen? Dat kan ook! Download hier onze tarieven als PDF.

  • Ruime plaatsen
  • Centraal gelegen
  • WiFi beschikbaar
Meer info? Bel ons!

Genieten op de camping in Winterswijk

Op onze camping kunt u heerlijk tot rust komen en houd u meer van activiteit dan is er in de omgeving genoeg te doen of te zien. Camping Sevink Molen heeft voor iedere kampeerder wat te bieden.

Indien je gebruik wenst te maken van de sanitairgebouwen dan kan hiervoor per jaar een pasje gekocht worden. Informeer bij de receptie naar actuele prijzen en mogelijkheden. 

Trek eropuit met de fiets

De Achterhoek staat bekend om haar prachtige natuur en veelzijdige fietsroutes. Fietsen in de Achterhoek is daarom ook zeker iets wat je een keer gedaan moet hebben. In omgeving Winterswijk vind je het ene na het andere verrassend mooie plekje. Een landschap dat je blijft verbazen. Ook is het heerlijk om even op adem te komen bij één van de rustpunten voordat je de omgeving verder op de fiets gaat verkennen. Bekijk de website van 100% Winterswijk voor alle fiets- en wandeltochten.

[[Ontdek onze omgeving]]

Beleef de natuur te voet

De Achterhoek kent een prachtige omgevingen leent zich uitstekend om te voet te ervaren. Rondom Winterswijk vind je tal van mooie wandelroutes. Het buitengebied met haar vele zandwegen en bospaden vraagt erom ontdekt te worden. Er zijn georganiseerde wandelingen, excursies in natuurgebieden, vooraf beschreven wandelroutes en een geweldig wandelnetwerk, waarbij je naar eigen inzicht en wens het ideale rondje loopt. In het centrum bieden gepassioneerde lokale gidsen ontzettend leuke dorpswandelingen aan.

[[Ontdek onze omgeving]]

Na een drukke week lekker uitpuffen op je eigen seizoens of jaar plaats Seizoens- of jaarplaats Meer info? Bel ons!