3 redenen waarom je naar een camping met recreatieplas moet gaan!

Een camping met recreatieplas, klinkt bij voorbaat als de ideale vakantie! Terwijl jij ligt te genieten van de zon met een goed boek, kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken. Spelen in de speeltuin, met de bal in het water of drijven op een luchtbed. Een camping met recreatieplas biedt vertier voor iedereen!

Ben jij op zoek naar een camping waar het hele gezin zich eindeloos kan vermaken? Dan is onze camping met recreatieplas echt wat voor jou!

[[Check beschikbaarheid]]

Zorgeloos zwemmen in de recreatieplas bij de camping

Je kunt met een gerust hart zwemmen in 't Hilgelomeer, de recreatieplas bij onze camping. In het zwemseizoen (tussen 1 mei en 1 oktober) wordt namelijk bij de meeste recreatieplassen, waaronder 't Hilgelomeer, de kwaliteit van het zwemwater regelmatig gecontroleerd.

Dankzij regelmatige controles, in opdracht van de provincies, is de kans op gezondheidsklachten klein. Op deze manier ben je verzekerd van goede zwemwaterkwaliteit en kun je zorgeloos genieten van je vakantie.

Check voordat je gaat zwemmen in een recreatieplas altijd of de recreatieplas een officiële zwem locatie is. Dit doe je eenvoudig via de website www.zwemwater.nl.

Bij de recreatieplas ’t Hilgelo in Winterswijk is dit zeker het geval. Dit is een van de vele redenen waarom onze camping met recreatieplas in Gelderland zo populair is. Een ander voordeel van het zoete water in een recreatieplas is dat je geen last krijgt van prikkende ogen.

Een recreatieplas biedt vertier voor jong en oud

Naast dat er voor kinderen genoeg te doen is op, in en bij het water, hebben ook zonaanbidders alle ruimte om lekker te genieten op het strand van de recreatieplas. Of je nu op een luchtbed wil drijven of er vandoor wil gaan met de surfplank, alles is mogelijk!

Het privéstrand van onze camping zorgt ervoor dat je altijd een mooie plek op het strand kunt vinden. Je kunt jouw eigen eten en drinken meenemen naar het strand, of ervoor kiezen om een kopje koffie of ijsje te halen bij Strandpaviljoen 't Hilgelo.

Tip: Bij ons mag je in de meeste accommodaties de hond meenemen. In het hondenseizoen (1 okt tot 1 mei) is jouw hond ook meer dan welkom bij de recreatieplas!

Vermaak bij alle weersomstandigheden

In Nederland is niets zo veranderlijk als het weer. Dus wat nou als jij in gedachten had om lekker te gaan zonnen bij de recreatieplas, maar het de hele dag regent? Geen paniek, ook dan biedt een camping met recreatieplas volop mogelijkheden:

  • Wandelen langs het water: een wandeling langs het water is altijd een goed idee. Geniet van de prachtige natuur en kom tot rust op één van de bankjes langs het water.
  • Ga vissen!: langs de oever van een recreatieplas vind je mooie visstekjes. In de natuurplas zit voldoende vis, dus je hebt vast en zeker een paar keer beet!
  • Spelen bij het water: ook wanneer de zon niet schijnt kunnen kinderen heerlijk spelen met de bal op het strand en bij het water. Daarnaast is de speeltuin bij 't Hilgelo het hele jaar open!

Onze Camping Sevink Molen is gelegen aan de recreatieplas ’t Hilgelo. Een prachtige omgeving waar genoeg te zien en te doen is. Heb jij jouw vakantie al geboekt?

Hopelijk tot ziens bij Camping Sevink Molen! 

[[Check beschikbaarheid]]