19 maart 2020

Informatie betreffende het COVID-19

Laatste update op 15-06-2020 

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen.

Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak van veelbezochte plekken en er zijn op meerdere plekken op onze camping desinfectiezuilen aanwezig. Zo proberen wij voor iedereen, gasten en medewerkers, een zo veilig mogelijke plek te behouden waar nog steeds genoten kan worden van een heerlijke vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op Camping Sevink Molen ervaart, maken het juist een ideale bestemming in deze vreemde periode.

[[Bekijk de beschikbaarheid]]

Goed om te weten

Wij zijn geopend, maar met de volgende maatregelen

Wij zijn gewoon geopend, maar met maatregelen. Dit betekent dat de kampeervelden op onze camping wel geopend zijn en vanaf 15 juni zijn ook alle sanitaire voorzieningen geopend. Op dit moment gelden op Camping Sevink Molen de volgende maatregelen:

Terrein

 • Wij wijzen je jouw staplek. Houd 1,5 meter afstand tot anderen.
 • De speeltoestellen zijn toegankelijk maar wees verstandig. Als het te druk wordt, zoek dan een ander plekje om met jouw kinderen te spelen.
 • Vanwege alle omboekingen kan het zijn dat u een andere plek toegewezen gekregen heeft dan oorspronkelijk geboekt. Dit spijt ons zeer. We doen ons best iedereen zo veel mogelijk tegemoet te komen.

Sanitairgebouw

 • Wij vragen je zo veel mogelijk gebruik te maken van je eigen sanitair om drukke situaties te vermijden.
 • Was en desinfecteer zoveel mogelijk je handen.
 • Het sanitairgebouw wordt vaker en met extra hygiëne maatregelen schoongemaakt.
 • Het aantal gebruikers per sanitairgebouw wordt beperkt. Let op de voorschriften en houd 1,5 meter afstand. Wij checken met regelmaat of iedereen zich hieraan houdt.
 • De afwasgelegenheden worden beperkt, de kranen zijn om en om te gebruiken. Bij voorkeur was je af met een teiltje bij jouw eigen kampeermiddel.
 • De douches gebouwen worden met grote regelmaat schoon gemaakt, probeer de douche en toilet zelf ook zo netjes mogelijk achter te laten.

Tips tijdens deze periode

Je kunt er nog steeds op uit in de prachtige omgeving van de Achterhoek. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes, je kunt een bezoek brengen aan Winterswijk of een wandeling maken langs recreatieplas ’t Hilgelo.

Daarnaast kun je gebruik maken van de speeltuin, en vanaf 1 juli is ons animatieteam weer actief. In de omgeving van Camping Sevink Molen bevinden zich genoeg horecagelegenheden waar ze zich houden aan de gestelde maatregelen van het RIVM.

Maatregelen na 15 juni

Na 15 juni zijn de sanitairgebouwen op onze camping weer open en kan er ook zonder eigen sanitair weer gekampeerd worden. De accommodaties en kampeerplekken op onze camping zijn omgeven door veel ruimte!

[[Bekijk Accommodaties]] 

[[Bekijk Kampeerplekken]]

Bestaande reserveringen

Moet je binnenkort een termijn aanbetalen voor de periode na 28 april en wil je daar nog even mee wachten. Stuur ons dan een mail met jouw verzoek, dan zullen we een passende regeling treffen.

RIVM maatregelen

Wij verwachten dat je je houdt aan de RIVM richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd:

 • Blijf thuis bij klachten (dus ook bij verkoudheid)!
 • 1,5m afstand houden, overal!
 • Denk aan jouw eigen hygiëne én dat van anderen!
 • Vermijd drukte. Als je ziet dat het lastig wordt om 1,5 meter afstand te houden: ga weg.

 

Heb je toch nog een andere vraag dan kun je telefonisch of per mail contact opnemen met onze receptie. De veiligheid van onze gasten en medewerkers heeft onze absolute prioriteit.

Wij wensen je, ook in deze vreemde tijden toch een bijzonder fijn verblijf!