19 maart 2020

Informatie betreffende het COVID-19

Laatste update op 11-05-2020

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen.

Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak van veelbezochte plekken en er zijn op meerdere plekken op onze camping desinfectiezuilen aanwezig. Zo proberen wij voor iedereen, gasten en medewerkers, een zo veilig mogelijke plek te behouden waar nog steeds genoten kan worden van een heerlijke vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op Camping Sevink Molen ervaart, maken het juist een ideale bestemming in deze vreemde periode.

[[Bekijk de beschikbaarheid]]

Maatregelen tot 1 juli

Tot 1 juli zijn wij geopend, met maatregelen. Dit betekent dat de kampeervelden op onze camping wel geopend zijn, maar alle gezamenlijke sanitaire voorzieningen zijn gesloten. Je bent nog steeds welkom op de camping, mits je eigen sanitair gebruikt.

Het strandpaviljoen is geopend tijdens Hemelvaart en Pinksteren voor afhaal van koffie, fris, ijs patat en snacks!

Heb je een jaarplaats op onze camping dan kan je gewoon komen, mits je gebruik maakt van eigen sanitair. Heb je een seizoensplaats dan kun je jouw caravan/camper gewoon brengen en ook daarvoor geldt dat je jouw eigen sanitair moet gebruiken.

Tot 1 juli gelden op dit moment de volgende maatregelen:

Tips tijdens deze periode

Je kunt er nog steeds op uit in de prachtige omgeving van de Achterhoek. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes, je kunt een bezoek brengen aan Winterswijk of een wandeling maken langs recreatieplas ’t Hilgelo.

Daarnaast kun je gebruik maken van de speeltuin, en vanaf 1 juli is ons animatieteam weer actief. In de omgeving van Camping Sevink Molen bevinden zich genoeg horecagelegenheden waar ze zich houden aan de gestelde maatregelen van het RIVM.

Maatregelen na 1 juli

Na 1 juli zijn de sanitairgebouwen op onze camping weer open en kan er ook zonder eigen sanitair weer gekampeerd worden. De accommodaties en kampeerplekken op onze camping zijn omgeven door veel ruimte!

[[Bekijk Accommodaties]] 

[[Bekijk Kampeerplekken]]

Bestaande reserveringen

Moet je binnenkort een termijn aanbetalen voor de periode na 28 april en wil je daar nog even mee wachten. Stuur ons dan een mail met jouw verzoek, dan zullen we een passende regeling treffen.

RIVM maatregelen

Wij verwachten dat je je houdt aan de RIVM richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd:

  • Blijf thuis bij klachten (dus ook bij verkoudheid)!
  • 1,5m afstand houden, overal!
  • Denk aan jouw eigen hygiëne én dat van anderen!
  • Vermijd drukte. Als je ziet dat het lastig wordt om 1,5 meter afstand te houden: ga weg.

 

Heb je toch nog een andere vraag dan kun je telefonisch of per mail contact opnemen met onze receptie. De veiligheid van onze gasten en medewerkers heeft onze absolute prioriteit.

Wij hopen dat u allen gezond blijft.

Hopelijk kunnen we snel weer open en zien we u snel weer bij Camping Sevink Molen.