19 maart 2020

informatie betreffende het COVID-19

Laatste update 2 april 2020

Informatie betreffende het Corona virus.

Wij hebben gisterenavond 26-3- 2020 van de veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland te horen gekregen dat wij onze sanitaire voorzieningen niet mogen openen. Dit betekent dat wij de kampeervelden op onze camping moeten sluiten.

De kampeervelden blijven in eerste instantie tot 28 april gesloten. We zijn nog in afwachting van de maatregelen die na 28 april zullen gelden.

Indien u een boeking heeft in deze periode zullen wij de boeking automatisch annuleren. We sturen u dan een voucher toe ter waarde van het reeds aanbetaalde bedrag. Deze voucher kunt u besteden tot 31-12-2020. Het is niet nodig om hierover nog verder contact met ons op te nemen.

Jaar of seizoensplaatsen

Heeft u een jaarplaats op onze camping dan kunt gewoon komen, mits u gebruik maakt van uw eigen sanitair. Heeft u een seizoensplaats dan kunt u uw caravan/camper gewoon brengen en ook daarvoor geldt dat u uw eigen sanitair moet gebruiken.

Moet u binnenkort een termijn aanbetalen voor de periode na 28 april en wilt u daar nog even mee wachten. Stuur ons dan een mail met uw verzoek, dan zullen we een passende regeling treffen.

Alle voorzieningen op en om de camping zijn met onmiddellijke ingang gesloten. Heeft u toch nog een andere vraag dan kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met onze receptie.

Camping Sevink Molen houdt de situatie omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. 

De veiligheid van onze gasten en medewerkers heeft onze absolute prioriteit.

Wij hopen dat u allen gezond blijft.

Hopelijk kunnen we snel weer open en zien we u snel weer bij Camping Sevink Molen.