06 september 2019

Winterkamperen in Winterswijk

Kamperen in de winter, zie je het jezelf al doen? Op onze camping kan het en het is erg speciaal!

De winter maakt de omgeving nog zo veel mooier. Met de slee door de bospaadjes, schaatsen op het Hilgelomeer of maak een wandel- of fietstocht door de winterse natuur. Met verwarmde sanitair gebouwen, droge en goed onderhouden velden, een restaurant en het Sevink Avonturenpark op loopafstand heb je helemaal geen zomerse temperaturen nodig voor een heerlijke vakantie. 

 

 

Ruime kampeerplaatsen voor alle gemakken voorzien

Bij ons heb je meerdere mogelijkheden om heerlijk te genieten van onze camping. Zo kun je natuurlijk met je caravan, tent of camper naar onze wintercamping komen. Onze comfort- en supercomfortplaatsen of verharde camperplaatsen die ook te gebruiken zijn door caravans zijn uitermate geschikt om in de winter op te kamperen. Ons park is uitgerust met een verwarmd sanitair gebouw en in het weekend kun je heerlijke verse broodjes bij ons bestellen.

Volop winterse activiteiten in de omgeving

In de winter worden diverse evenementen georganiseerd in de achterhoek. Dit maakt de wintervakantie extra bijzonder. Denk hierbij aan diverse kerstmarkten, wildavonden, midwinterhoornwandelingen etc. voor een actuele agenda: www.100procentwinterswijk.nl

 

Hopelijk tot ziens deze winter bij Camping Sevink Molen.