Bourgondisch Grill Restaurant 

In het bourgondische grillrestaurant kun je genieten van overheerlijke gerechten van de kaart of een goeie kop koffie op het terras. Maar wat dacht je van een arrangement 'bourgondisch steengrillen'? Gezellig steengrillen op je eigen tafel met lavasteen en daarbij lekker nagenieten van de dag. Het grill restaurant is gevestigd boven Sevink Avonturenpark.

 

Pannenkoekenhuis Sevink Molen

Als je meer dan 100 verschillende pannenkoeken op de kaart hebt, is het lastig kiezen. Ga je voor hartig of zoet? Of misschien een speciale maand pannenkoek. Zoals bijvoorbeeld met asperges of aardbeien en slagroom.
In het pannenkoekenrestaurant kun je genieten van wel 100 verschillende soorten pannenkoeken die uiteraard gemaakt worden met meel van de eigen molen. Maar ook voor een patatje, een lekkere lunch of een kop koffie kun je hier terecht. Dit restaurant heeft een groot terras en een speeltuin. 

 Honderd verschillende soorten

Een pannenkoek naturel of spek is gemakkelijk te maken en natuurlijk ook in pannenkoekenhuis Sevink Molen niet weg te denken van de menukaart. Er zijn echter veel meer ingrediënten welke uitermate geschikt zijn om in een pannenkoek te verwerken. Op de menukaart van het pannenkoekenhuis kun je over de 100 verschillende soorten combinaties vinden, zowel in kinder als volwassenen formaat.
Lastig kiezen? Tip van de chef: kies Winterswijks lekkerste pannenkoek “de Mölle" pannenkoek.

 

Eeuwenoud recept 

Bekend geworden door de pannenkoeken, en nooit afgestapt van het oud Achterhoeks recept, dat bestaat uit diverse gemengde graansoorten. Het beslag wordt zelf vers gemaakt, zodat men zeker is een eerlijk en goed product te kunnen serveren. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan smaak, kwaliteit en gezondheid.