Sevink Avonturenpark

Klimmen en klauteren

Heuse fossielen opgraven tussen de dinosauriërs, een rondje op de draaimolen of klimmen en klauteren in het kasteel; in de multifunctionele binnenspeelhal kunnen alle kinderen hun hart ophalen en zich eindeloos vermaken. Klik [[hier]] om een kijkje te nemen op de website van het Avonturenpark. Het Avonturenpark is niet inbegrepen bij de camping.

Leun achterover en relax 

Als ouder kun je onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk achterover leunen in een van onze gezellige loungebanken. Ons park is overzichtelijk ingedeeld en de kinderen vermaken zich wel! Hoe relaxed is dat? Voor de kleintjes is er een aparte speelhoek met allerlei leuke een leerzame spelletjes, een bouwhoek met mega LEGO blokken en de mini elektro auto’s zijn bij deze leeftijdsgroep ook altijd erg populair. In de zandbak graaf je naar heuse fossielen en bij de iets oudere kinderen is onze springhoek erg in trek. Je uitleven op 8 grote trampolines, wat wil je nog meer?

Kabouterroute ..... leuk & leerzaam

Er zijn al kinderen op avontuur geweest met onze camping kabouter Kempie. Ze waren reuze enthousiast.

De route is zo'n 1.5 kilometer lang. Lees het verhaal en volg de kabouters. Beantwoord bij elke kabouter de vragen. Als je alle antwoorden goed hebt ingevuld ontstaat er een woord. Laat na de route de oplossing zien en ontvang een leuke beloning op de receptie.

Kom jij ook snel naar Camping Sevink Molen om met kabouter Kempie op pad te gaan? De route is te koop bij onze receptie voor €5,00 per kind incl. een kaboutermuts en een verrassing op het eind.

 

Erop uit met de kids

Gezellig een dagje uit met het hele gezin? In Winterswijk valt er van alles te beleven.

Of er nu een stralende en zonnige dag is voorspeld, of de regen juist met bakken uit de lucht valt.

Er is volop plezier voor jong en oud. We inspireren je graag met tips voor leuke uitjes en avonturen in de omgeving. Kijk voor meer informatie en tips hier.

Kleurplaat

 

De Camping Sevink Molen kleurplaat is verkrijgbaar bij onze receptie.
Kom je de verrassende kleurplaat ophalen?