Welkom op Camping Sevink Molen

Ervaar een vakantie op z’n Achterhoeks! Op onze camping is voor iedere kampeerder wat wils. Of je nu houdt van gezellige veldjes met een speeltuintje, juist waarde hecht aan rust rondom je caravan of toch liever wat meer luxe hebt met privé-sanitair: het is allemaal mogelijk. Houd je van het gevoel van een camping, maar wil je graag meer luxe ervaren? Ook dan zit je goed in een van onze luxe uitgeruste safaritenten. Ga je toch liever voor de luxe van thuis boek dan een luxe verandachalet of onze zeer luxe vakantiewoning met sauna. Voor campers op doorreis hebben we speciale zuilen en indien je wat langer wilt blijven zijn er ook verharde camperplaatsen.

Trek eropuit met de fiets

De Achterhoek staat bekend om haar prachtige natuur en veelzijdige fietsroutes. Fietsen in de Achterhoek is daarom ook zeker iets wat je een keer gedaan moet hebben. In omgeving Winterswijk vind je het ene na het andere verrassend mooie plekje. Een landschap dat je blijft verbazen. Ook is het heerlijk om even op adem te komen bij één van de rustpunten voordat je de omgeving verder op de fiets gaat verkennen. Bekijk de website van 100% Winterswijk voor alle fiets- en wandeltochten.

[[Ontdek onze omgeving]]


Begin je dag met verse broodjes

Niets is lekkerder dan je vakantiedag starten met verse broodjes. Deze zijn te verkrijgen in onze campingwinkel bij de receptie. Hier hebben wij ook een aantal (streek)producten die kunnen voorzien in de eerste levensbehoefte. Dus ben je iets vergeten? Neem dan een kijkje in ons campingwinkeltje. De verse broodjes en andere producten bestel jij eenvoudig via onze app. 

Download onze app

Onze app staat boordevol informatie om van jouw vakantie een onvergetelijke vakantie te maken. In de agenda van de app staat het animatieprogramma in vermeld. Zo weet je altijd welke activiteit er wordt georganiseerd en hoe laat. Ook kun je met de app verse broodjes bestellen en bekijken wat er te doen is in de omgeving. 

Ga voorbereid op vakantie en download alvast onze app door het scannen van onze QR code. 


Aan de oever van 't Hilgelo

Onze camping ligt direct aan de oever van het prachtige recreatiegebied ‘t Hilgelo in Winterswijk. Deze grote recreatieplas is in de zomer dé plek om heerlijk te gaan zwemmen, roeien, surfen, vissen of waterfietsen. Zie je jezelf al zitten? Lekker met een drankje op het terras van ons strandpaviljoen, terwijl de kinderen zich eindeloos vermaken bij het water of in de speeltuin? In de koudere maanden is het recreatiegebied perfect voor een prachtige wandeling. Wist je dat je volledig rondom het meer kunt wandelen? Dit is ongeveer 5 km. 

[[Ontdek 't Hilgelo]]

Sevink Mölle: een rijke historie

Midden op ons park vind je een stukje historie: De ‘Sevink Mölle’. Een rijksmonument vol verhalen van vroeger! De vrijwillige molenaars van de Sevink Mölle hebben ervoor gezorgd dat de molen weer diverse soorten granen produceert. Wekelijks malen ze nog meel voor onze overheerlijke pannenkoeken. Ook verzorgen zij graag een rondleiding en vertellen je alles over de rijke historie van de molen.

[[Ontdek de Sevink Mölle]]


Animatie

Tijdens de vakanties staat ons enthousiaste animatieteam klaar om alle kinderen een onvergetelijke vakantie te bieden. De activiteiten variëren iedere week met als vaste prik woensdagavond Bingo. De activiteiten worden afgestemd op de weersvoorspellingen. Bekijk het actuele animatieprogramma in onze app of op het informatiebord bij de receptie. 

Avonturenpark

Het Sevink Avonturenpark is een indoor speelplaats met volop speelmogelijkheden voor alle leeftijden. Het Avonturenpark is ingericht met de geschiedenis van Winterswijk. Graaf fossielen op tussen de dinosaurussen of maak een rondje in de draaimolen. Spring de hele middag op één van de grote trampolines of klauter het kasteel door.


Huurmogelijkheden

Camping Sevink Molen biedt de mogelijkheid om fietsen, skelters of een SUP-board te huren. Huur een gave skelter met drie wielen en een zijspan of ga voor de elektrische familieskelter. Verken Winterswijk met de familieskelter, met de elektrische ondersteuning is dit goed te doen. 

Met een SUP-board kun je 't Hilgelo verkennen en het is ook nog eens een actieve activiteit voor jong en oud. Lees ook onze blog over SUPPEN