Welkom op Camping Sevink Molen

Ervaar een vakantie op z’n Achterhoeks! Op ons recreatiepark is voor iedere kampeerder wat wils. Of je nu houdt van gezellige veldjes met een speeltuintje, juist waarde hecht aan rust rondom je caravan of toch liever wat meer luxe hebt met privé-sanitair: het is allemaal mogelijk. Houd je van het gevoel van een camping, maar wil je graag meer luxe ervaren? Ook dan zit je goed in een van onze luxe uitgeruste safaritenten. Ga je toch liever voor de luxe van thuis boek dan een luxe verandachalet of onze zeer luxe vakantiewoning met sauna. Voor campers op doorreis hebben we speciale zuilen en indien je wat langer wilt blijven zijn er ook verharde camperplaatsen.

Aan de oever van 't Hilgelo

Onze camping ligt direct aan de oever van het prachtige recreatiegebied ‘t Hilgelo in Winterswijk. Deze grote recreatieplas is dé plek om heerlijk te gaan zwemmen, roeien, surfen, vissen of waterfietsen. Zie je jezelf al zitten? Lekker met een drankje op het terras van ons strandpaviljoen, terwijl de kinderen zich eindeloos vermaken bij het water of in de speeltuin?

[[Ontdek 't Hilgelo]]

Sevink Mölle: een rijke historie

Midden op ons park vind je een stukje historie: De ‘Sevink Mölle’. Een rijksmonument vol verhalen van vroeger! De vrijwillige molenaars van de Sevink Mölle hebben ervoor gezorgd dat de molen weer diverse soorten granen produceert. Wekelijks malen ze nog meel voor onze overheerlijke pannenkoeken. Ook verzorgen zij graag een rondleiding en vertellen je alles over de rijke historie van de molen.

[[Ontdek de Sevink Mölle]]Volop speelplezier: actief en lekker buiten

Je uitleven op de opblaasbare stormbaan, broodjes bakken op het kampvuur, meedoen aan een echte piratentocht of samen een vlot bouwen? Er is zoveel te doen op ons park!
Ons animatieteam is tijdens de landelijke schoolvakanties op ons park aanwezig om alle kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Trek eropuit met de fiets

De Achterhoek staat bekend om haar prachtige natuur en veelzijdige fietsroutes. Fietsen in de Achterhoek is daarom ook zeker iets wat je een keer gedaan moet hebben. In omgeving Winterswijk vind je het ene na het andere verrassend mooie plekje. Een landschap dat je blijft verbazen. Ook is het heerlijk om even op adem te komen bij één van de rustpunten voordat je de omgeving verder op de fiets gaat verkennen. Bekijk de website van 100% Winterswijk voor alle fiets- en wandeltochten.

[[Ontdek onze omgeving]]