Volop speelplezier actief en lekker buiten

Tijdens de zomermaanden bieden wij de leukste animatie voor kinderen van elke leeftijd op onze mooie camping. De woensdagavond houden we bijvoorbeeld onze wekelijkse bingo, dit mag je echt niet missen! Of ..... Lekker broodjes bakken op het kampvuur, je uitleven op de opblaasbare stormbaan, meedoen aan een echte piratentocht of samen een vlot bouwen. Er is zoveel te doen op onze camping! 

Tijdens de zomervakantie vindt je elke week een gloednieuw animatieprogramma in onze Camping Comfort App. Ook ligt het programma klaar bij de receptie zowel binnen als buiten bij het verzamelpunt.

Leef je uit in de speeltuin

Op zoek naar een geschikte plek om te genieten van de zon en je spelende kind? Dan ben je bij Camping Sevink Molen aan het juiste adres, net buiten Winterswijk aan de oever van 't Hilgelo. Op het terras voor het serre restaurant bevindt zich de grote speeltuin, hier kunnen kinderen zich naar hartenlust uitleven. Lekker springen op één van de luchtkussens, een balletje trappen op het voetbalveld of lekker rondscheuren met de skelter. Het kan allemaal! Niet zo veel zin in al die actieve dingen, bouw dan lekker een kasteel in de zandbak met waterspeelbaan.

Dierenpret 

Tussen het restaurant en de camping ligt een dierenweide. Geiten, schapen, kippen, zwijntjes en een pony, je ziet ze allemaal voorbij komen. Voor de kleintjes is er niets leuker dan zelf de kippen voeren of een geitje te aaien. En hé, komt daar nu een hangbuikzwijn tevoorschijn uit zijn hok?

Je glijdt zo je tent in...

Op onze camping bevinden zich op verschillende veldjes kleine speelplaatsen. Zie je jezelf al zitten? Lekker met een drankje of een goed boek voor je eigen tent of caravan, terwijl je kinderen zich heerlijk uitleven in het speeltuintje op jullie eigen veld. Zo kun je een oogje in het zeil houden, maar toch helemaal tot rust komen.

Leuke wandelroutes voor kids!

Op en rondom ons park kun je te gekke wandelroutes lopen. Er zijn een aantal routes uitgezet die verschillen van lengte en thema zodat er voor kinderen in elke leeftijdsgroep een geschikte én leuke route is. Voor meer informatie kun je terecht bij de receptie of bij de balie van het avonturenpark.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk wanneer wij activiteiten organiseren. Het meest actuele programma vind je in onze app of op het informatiebord bij de receptie.