Volop genieten tijdens je vakantie met een super tof animatieprogramma!

Tijdens de landelijke vakanties staat ons animatieteam voor jullie klaar met een super tof animatieprogramma! Bak samen broodjes bij het kampvuur, leef je uit tijdens één van de activiteiten zoals voetballen of de stormbaan, maak te gekke kunstwerken tijdens de knutselochtenden. Of..... laat je prachtig schminken, ga op kabouterpad samen met kabouter Kempie, of kom na de zomervakantie terug op school als echte spreekwoordenheld omdat je samen het spreekwoordenpad gelopen hebt. Dit is een greep uit de toffe activiteiten die wij aanbieden op onze camping, maar denk bijvoorbeeld ook aan de wateractiviteiten op 't Hilgelo. Er is zoveel te doen op onze camping! En voor elk wat wils. Lees hieronder de animatieprogramma's die we al klaar hebben voor jullie! Ontdek hoe leuk het vertoeven is bij ons voor jong & oud! Wist je dat wij het gehele jaar door geopend zijn om jou te verwelkomen op ons park.

[[Zomervakantie programma week 1]]

[[Zomervakantie programma week 2]]

Kijk voor het actuele animatieprogramma, startend vanaf 6 juli, ook in onze Camping Comfort App. Tevens ligt het programma klaar bij de receptie zowel binnen als buiten bij het verzamelpunt. Indien regen oftewel slecht weer, zullen wij het programma daarop aanpassen. 

Activiteiten voor de hele familie

Onze camping in Winterswijk ligt direct aan de oever van het prachtige recreatiegebied 't Hilgelo. In deze grote recreatieplas kun je zwemmen, roeien, surfen, vissen of waterfietsen. Vanaf dit jaar bieden we ook footgolf-routes aan vanaf het strandpaviljoen. Geen dag is saai op ons park. Reserveer via onderstaande button jouw ideale vakantie bij ons op het park en geniet met je hele gezin van je eigen kampeerplek of gewenste accommodatie.

[[Reserveer nu]]