Volop speelplezier actief en lekker buiten

Ons animatieteam is tijdens de landelijke schoolvakanties op ons park aanwezig om alle kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Op onze camping wordt ontzettend veel georganiseerd qua recreatie en wordt er rekening gehouden met elke leeftijdsgroep.

Dit mag je niet missen!

De gehele zomer bieden wij de leukste animatie voor kinderen op onze mooie camping. De woensdagavond houden we onze wekelijkse superbingo: dit mag je echt niet missen! 

Broodjes bakken

Lekker broodjes bakken op het kampvuur, je uitleven op de opblaasbare stormbaan, meedoen aan een echte piratentocht of samen een vlot bouwen. Er is zoveel te doen op ons park!

 

 

 

 

 

Sevi & Sevelien

Sevi en Sevelien zijn de huismascottes van Camping Sevink Molen. Deze meelmuizen zijn regelmatig te vinden in ons Avonturenpark. Ze komen langs, gaan met de kinderen op de foto en hebben hun eigen pannenkoeken lied en dansje. Komen jullie ook een keer meedansen?

Lampionnen Optocht

De lampionnen optocht over de camping is ook een echte aanrader en altijd zeer in trek bij alle kinderen. In de ochtend knutsel je je eigen lampion en in de avond kun jij je lampion laten zien in de optocht over de camping. 

Leuke wandelroutes voor kids!

Op en rondom ons park kun je te gekke wandelroutes lopen. Er zijn een aantal routes uitgezet die verschillen van lengte en thema zodat er voor kinderen in elke leeftijdsgroep een geschikte én leuke route is. Voor meer informatie kun je terecht bij de receptie of bij de balie van het avonturenpark.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk wanneer wij activiteiten organiseren. Het meest actuele programma vind je in onze app of op het informatiebord bij de receptie.  

[[Animatieprogramma]]