Leef je uit in onze speeltuin!

Op zoek naar een geschikte plek om te genieten van de zon en je spelende kind? Dan ben je bij Camping Sevink Molen aan het juiste adres, net buiten Winterswijk aan de oever van 't Hilgelo. Op het terras voor het serre restaurant bevindt zich de grote speeltuin, hier kunnen kinderen zich naar hartenlust uitleven. Lekker springen op één van de luchtkussens, een balletje trappen op het voetbalveld of lekker rondscheuren met de skelter. Het kan allemaal! Niet zo veel zin in al die actieve dingen, bouw dan lekker een kasteel in de zandbak met waterspeelbaan.

Kippen voeren!

Tussen het restaurant en de camping ligt een dierenweide. Geiten, schapen, kippen, zwijntjes en een pony, je ziet ze allemaal voorbij komen. Voor de kleintjes is er niets leuker dan zelf de kippen voeren of een geitje te aaien. En hé, komt daar nu een hangbuikzwijn tevoorschijn uit zijn hok?

Je glijdt zo je tent in...

Op onze camping bevinden zich op verschillende veldjes kleine speelplaatsen. Zie je jezelf al zitten? Lekker met een drankje of een goed boek voor je eigen tent of caravan, terwijl je kinderen zich heerlijk uitleven in het speeltuintje op jullie eigen veld. Zo kun je een oogje in het zeil houden, maar toch helemaal tot rust komen.