Strandpaviljoen ’t Hilgelo

In de zomer heerlijk met je voeten in het zand. In de winter opwarmen met een kop warme chocolademelk of glühwein. Bij Strandpaviljoen 't Hilgelo geniet je vier seizoenen lang van een hapje en een drankje in een prachtige omgeving.

Zowel in de zomer- als wintermaanden is er genoeg vertier voor jong & oud. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes die dwars door het mooie Achterhoekse landschap een weg vinden en pal naast het Hilgelomeer uitkomen. 

Speelplezier

Voor de kinderen is er veel vertier: spelen en lekker ravotten bij het water. Stenen verzamelen, zandkastelen bouwen, riviertjes graven in het zand, visschepnetje door het water slaan en kijken wat je tegenkomt. Even lekker uitwaaien aan het strand is het gehele jaar door een aanrader. Vanaf de camping Sevink Molen ben je met 2 minuten op het strand. 

Sportief op het water 

Voor de sportievelingen zijn er SUP boards en waterfietsen te huur tijdens de zomermaanden. Gedurende het gehele jaar is footgolf mogelijk vanaf het paviljoen. Er zijn diverse arrangementen samengesteld en de routes met benodigdheden zijn verkrijgbaar via de kassa.

Openingstijden

Strandpaviljoen ’t Hilgelo is het hele jaar geopend.In de zomermaanden elke dag vanaf 10 uur en in de
wintermaanden elk weekend, afhankelijk van het weer. De actuele openingstijden vind je op onze sociale media.

Strandpaviljoen ’t Hilgelo het hele jaar door genieten voor jong en oud!