Ontdek 't Hilgelo, heerlijk vertoeven!

Camping Sevink Molen is gelegen aan het recreatiegebied 't Hilgelo. Het Hilgelo is bij uitstek dé plek om heerlijk te gaan zwemmen, roeien, surfen, waterfietsen of vissen. Ook kun je op 't Hilgelo SUPPEN, ofwel Stand Up Paddling. De perfecte combinatie van inspanning en ontspanning op het water. Ontdek ook de onderwaterwereld! 't Hilgelo wordt regelmatig gebruikt om de duiken. Het autobusje op 12 meter diep is en gewild object om naar te duiken.

Bekijk de beschikbare plekken op onze camping.

Verken 't Hilgelo vanaf het water

Huur een waterfiets en verken 't Hilgelo vanaf het water! Als je rustig langs de oever vaart heb je grote kans een van de watervogels te spotten. Maar houd je meer van wat actie? Vaar dan naar de overkant of naar een van de drijvende vlotten en neem een verfrissende duik.

Proef de natuur

Echte natuurliefhebbers komen zeker ook aan hun trekken op ‘t Hilgelo. Niet alleen omdat het meer een unieke flora en fauna kent, maar ook omdat het ligt in een omgeving waar prachtige boerderijen staan met tal van kleine en grote bossen; het Achterhoekse coulisselandschap. Camping Sevink molen ligt direct aan diverse wandel- en fietsroutes.

Drankje doen aan 't Hilgelo

Zie je jezelf al zitten? Lekker met een drankje op het terras van ons strandpaviljoen aan 't Hilgelo, terwijl de kinderen zich eindeloos vermaken bij het water of in de speeltuin? Dat is nu echt genieten van vakantie zoals het bedoeld is!

Beachclub MEER

Op het strand van 't Hilgelo vind je ook een heuse beachclub! Je kunt er lekker loungen op het terras of zonnen in de ligweide. De beachclub heeft een menukaart met heerlijke foods & drinks en in de avond ga je versteld staan van de schitterende zonsondergang. Met het aansteken van de vuurplaats is jouw zomeravond helemaal compleet!