Vacatures

Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar nieuwe collega's. Heb je interesse voor één van onderstaande functies? Mail of bel met ons voor het maken van een afspraak. We willen jou graag leren kennen onder het genot van een bakje koffie of thee. 

Voor alle vacatures geldt: stuur een mailtje naar Lisanne@campingsevinkmolen.nl en wie weet werk jij binnenkort op het leukste vakantiepark van Winterswijk! Lees hieronder de openstaande vacatures.

Medewerker receptie & strandpaviljoen

Werken op een vakantiepark! Hoe fantastisch is dat. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf volop in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe collega's! Wat verwachten wij van jou? Het is vooral belangrijk dat je enthousiast en klantvriendelijk bent en daarnaast geen moeite hebt om zelfstandig te werken. Verder, je bent sociaal aangelegd en representatief, spreekt Nederlands en het is handig als je je verstaanbaar kan maken in het Duits. Je bent service en gastgericht en je hebt goede communicatieve vaardigheden. Wij bieden een leuke en afwisselende baan bij een fijn bedrijf met een goede werksfeer. Je hebt recht op reiskostenvergoeding en krijgt salaris volgens de recreatie-cao.

Je werkdagen zijn op de receptie van de camping: 8.30 - 17.00 uur (inchecken van gasten, informeren over de omgeving etc.). In het strandpaviljoen van 12.00 tot 20.00 uur aan het Hilgelo (gasten voorzien van een heerlijk koud drankje, friet en snacks bakken in de keuken etc.). En in ons gloednieuwe boetiek hotel, ' s morgens ontbijtdienst in combinatie met de receptie van 7 tot 14 uur.
Een afwisseling in deze dagen/tijden is natuurlijk ook mogelijk. Tenminste voor een half jaar, bij goed functioneren is er ook optie tot een vaste baan. Lijkt dit jou wat? Dan maken we graag kennis met je. 

Vakantiekracht animatie

Vind jij het leuk om creatief en sportief bezig te zijn omringd door enthousiaste kinderen? Kom dan in de vakanties bij ons werken als animatiemedewerker. Je organiseert van alles voor de kinderen die verblijven op onze camping zoals broodjes bakken in het vuur, voetbal partijtjes, diverse spellen, knutseluurtjes bij het strandpaviljoen, waterfietsen en bijv. disco uurtjes. Dat is toch een feestje voor iedereen! Reageer snel en kom langs.

Vakantie/weekendhulp strandpaviljoen

Ben jij op zoek naar een bijbaantje in de horeca? Wij zijn op zoek naar vakantie/weekendkrachten voor ons strandpaviljoen. De werkzaamheden bestaan o.a. uit terras opbouwen en daarnaast schoon en netjes houden van het terras/strand, bestellingen verwerken en aannemen in de keuken zoals patat/snacks/nacho's/ etc.  Kortom de gasten voorzien van hun drankjes en eten zoals besteld. Tijdens drukte weet je van doorpakken en de gasten zo snel mogelijk te voorzien van hun bestelling. Ben jij onze nieuwe horeca topper? Wij horen graag van je.

Interieurverzorg(st)er 16-36 uur

Ben jij degene die houdt van schoonmaakwerk en weet van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden een leuke en afwisselende functie (voor ca. 16 tot 36 uur per week) bij een jong bedrijf met een goede werksfeer. Je hebt recht op reiskostenvergoeding en krijgt salaris volgens de recreatie-cao. Jouw dagelijkse werk omvat onder andere het schoonmaken van alle sanitair gebouwen, accommodaties, toiletten, bedden opmaken, was bijhouden en het ledigen van afvalbakken. Kortom, jij zorgt ervoor dat alles fris en schoon is, waardoor onze gasten en medewerkers zich prettig voelen op ons park.