Strandpaviljoen ’t Hilgelo

Op twee minuten lopen afstand van de camping ligt recreatiegebied ’t Hilgelo. ’t Hilgelo is een groot meer (38 hectare) waar je heerlijk kunt zonnen, zwemmen, surfen, waterfietsen kortom genieten aan het strand. Bij ons strandpaviljoen 't Hilgelo is het aangenaam vertoeven. Terwijl de kinderen spelen in het zand, drinken jullie een heerlijke cappuccino met je voeten in het zand en je gezicht in de zon. Er is een buitenterras met in de winter een kampvuurtje dat zal branden en warme glühwein en chocolademelk voor de liefhebbers te verkrijgen. In de zomermaanden zijn er diverse ijssoorten, taart, slushpuppy's, fruitcocktails, koffie/thee, warme en koude snacks te nuttigen. Tevens zijn er het hele jaar door afhaalmaaltijden te bestellen. In de winter zijn we in de weekenden geopend. Tijdens de zomermaanden dagelijks open.

Dagelijks verse broodjes

Wat is er nu fijner dan je dag te beginnen met een lekker ontbijtje voor je caravan of tent. Wij zijn je graag van dienst en daarom hebben wij een broodjesservice. Hoe werkt het? Haal een bestellijst bij de receptie en vul deze minimaal 1 dag van te voren in. Geef 'm voor 16.30 uur weer af en de volgende dag kun je de bestelde broodjes vanaf 8.30 uur bij de receptie ophalen. Betalen doe je bij het inleveren van de bestellijst. Of bestel je broodjes gemakkelijk online via onze Camping Comfort app. Eet smakelijk!

Terrassen 

In Winterswijk barst het van de gezellige terrassen. Op het marktplein rondom de kerk van Winterswijk is het zomers gezellig druk. Maar ook dichter bij huis is er volop mogelijkheid. Het terras bij Sevink Avonturenpark heeft een mooie speeltuin voor zowel de jongere als de wat oudere kids. De tafels staan op het gras rondom de zandbak en glijbaan, waardoor jullie als ouders rustig kunnen genieten van een kop koffie of glaasje wijn terwijl je goed zicht hebt op je kleintje.

Beachclub MEER

Op het strand van 't Hilgelo vind je ook een heuse beachclub! Je kunt er lekker loungen op het terras of zonnen in de ligweide. De beachclub heeft een menukaart met heerlijke foods & drinks en in de avond ga je versteld staan van de schitterende zonsondergang. Met het aansteken van de vuurplaats is jouw zomeravond helemaal compleet!