Beleef het voorjaar bij Camping Sevink Molen - 6 tips vanuit ons!

Bij Camping Sevink Molen kun je het gehele jaar door genieten zowel als kampeerder of wanneer je op zoekt bent naar een luxe accommodatie. Voor een ontspannen vakantie en werkelijk tot rust komen van de alledaagse drukte van thuis, ben je bij ons aan het juiste adres! Ook wanneer je houdt van actief bezig zijn in de buitenlucht zijn er tal van mogelijkheden zoals wandelen, fietsen, waterfietsen en suppen op de aangrenzende recreatieplas 't Hilgelo. We beschikken over kampeervelden mét de mogelijkheid om gebruik te maken van je eigen privé sanitair, onze luxe verandachalets in een groene omgeving en gelegen aan de oever van 't Hilgelo, onze Nature Wellness suites met geheel eigen privacy en hottub, de safari- en tunneltenten met eigen speelgelegenheid en veldje voor de kinderen of kies je toch liever voor de luxe vakantiewoning met eigen hottub en voorzien van sauna? De voorjaarsvakantie is het perfecte moment om er met je gezin op uit te gaan. Voel de eerste zonnestralen wanneer je verblijft op ons park en beleef samen een prachtvakantie! Wij verwelkomen jullie graag op ons park en daarnaast zijn we het gehele jaar door geopend. Tijdens het voorjaar is het goed vertoeven bij ons strandpaviljoen 't Hilgelo.

Lees hieronder onze 6 tips en verbaas je over het grandioze aanbod wat wij samen met de Achterhoek te bieden hebben voor iedereen! Reserveer nu hier jouw voorjaarsvakantie bij Camping Sevink Molen en kom genieten van de prachtige Achterhoekse natuur die in bloei komt, fluitende vogels en het uitgestrekte strand met veel speelmogelijkheden voor de kinderen.

[[Reserveer nu één van onze arrangementen]] 

Haren in de wind

Onze 1e tip: ontdek de Achterhoek op de fiets! De Achterhoek is dé fietsregio van Nederland, heerlijk op een ontspannen en leuke manier de omgeving verkennen. Er zijn tal van mogelijkheden om een terrasje te pakken tussendoor. Wil je fietsen huren? Wij bieden zowel normale als elektrische fietsen aan via onze fietsverhuur bij de receptie. Ben je meer een wandelaar? Bij de receptie zijn gratis wandel- en fietsroutes te verkrijgen. 

Volop vertier voor kinderen

De volgende tip is speciaal voor kinderen: er is zoveel te beleven zowel binnen als buiten. Op ons park heb je verschillende kampeervelden met eigen speelgelegenheid. Daarnaast liggen wij aan de oever van 't Hilgelo, wat ideaal is als je even wilt uitwaaien of met de kinderen riviertjes wilt uitgraven aan het uitgestrekte strand van 't Hilgelo. Ga naar het naastgelegen Avonturenpark met grote trampolines en speelkasteel! Kijk via de site van 100% Winterswijk voor meer ideeën. 

Op naar 't strand!

Tip nummer 3: geniet van de eerste zonnestralen aan het strand bij ons strandpaviljoen 't Hilgelo! Bij mooi weer verhuren we alles voor footgolf, waterfietsen en supboards zodat je je optimaal kunt vermaken. Aansluitend kun je genieten van een tropische cocktail of verkoelend drankje bij het terras wat direct aan het strand grenst. Het uitzicht is fenomenaal en uitzonderlijk met de Achterhoekse flora en fauna. Tevens zijn er schaduwplekken gecreëerd door onze herkenbare rieten parasols.

Aan de oever van.....

Tip 4: ervaar het voorjaar vanaf je eigen veranda in één van onze luxe verandachalets voor 6 personen! Je bent in een mum van tijd in het centrum van Winterswijk, en de plek van de veranda is idyllisch want je leeft buiten op je veranda en kijkt uit op het groen. Gesitueerd aan de oever van 't Hilgelo met daarachter het strand en rondje wandelen is ca. 1,5 uur om even een frisse neus te halen. 

Animatie in voorjaar

Natuurlijk voor de kinderen niet te vergeten, tip 5! Wij bieden tijdens de voorjaarsvakantie animatie aan: knutselen, waterglijbaan, verassingen die wij nog niet gaan verklappen, waterfietsen, voetbal, broodjes bakken samen in het vuur. Ga je mee op avontuur met ons animatieteam? Als kers op de taart, leuk voor het hele gezin en een aanrader; loop ons spreekwoorden- of kabouterpad!

Verwonder je.... 

Winterswijk barst van de bijzondere bezienswaardigheden. Laat je betoveren door de schitterende natuur, ontdek de steengroeve, bezoek de verrassende musea, struin over de markt of geniet van het bruisende winkelcentrum vol eigentijdse winkels en sfeervolle horecagelegenheden. Verken het Nationaal Landschap, bezoek de verborgen parels in de omgeving en proef van de lokale lekkernijen en streekproducten. Dit was onze tip 6!