Beleef het voorjaar bij Camping Sevink Molen 

Plezier voor het hele gezin

Wil je er even tussenuit in Nederland - regio de Achterhoek - en niet urenlang doorbrengen in het vliegtuig, trein of auto? Kom dan bij ons kamperen of kijk voor een van onze unieke accommodaties. Wij zijn het gehele jaar door geopend en elk jaargetijde kun je bij ons genieten van de groene omgeving en de naastgelegen recreatieplas 't Hilgelo. Nu de lente zijn intrede doet is het zeker aangenaam vertoeven met de eerste zonnestralen die zich laten zien op het park. Camping Sevink Molen is de ideale camping om jouw (kampeer)vakantie door te brengen in Gelderland - Winterswijk. Ons vakantiepark is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden.

[[Reserveer nu]]

Kindervermaak

Wat is er zoal te beleven voor de kleintjes? Zowel bij de accommodaties als de kampeervelden zijn er speelgelegenheden aangelegd voor de kinderen. Zo kunnen ze zich altijd vermaken in de frisse buitenlucht. Tijdens de landelijke schoolvakanties bieden wij animatie aan voor alle leeftijden. Wist je dat wij een spreekwoorden pad hebben op ons park? Je loopt een route met daarin allerlei opdrachten verwerkt en spreekwoorden die aan bod komen. Leuk voor jong en oud! Daarnaast is onze kabouterroute een memorabele belevenis voor de allerkleintjes! Vanaf ons park sta je met enkele minuten met je voeten in het zand bij ons strandpaviljoen 't Hilgelo. Vanuit het paviljoen is er waterfiets- en supboardverhuur mogelijk tijdens het hoogseizoen. Daarnaast bieden wij footgolf aan voor iedereen die graag actief bezig is in de buitenlucht. Boek nu jouw onvergetelijke vakantie bij Camping Sevink Molen in Winterswijk.

Lees hieronder onze blog met tips en aanraders!

[[Beleef het voorjaar bij Camping Sevink Molen - 6 tips]]

Maak een strandwandeling

Op en rondom ons park kun je te gekke wandelroutes lopen. Er zijn een aantal routes uitgezet die verschillen van lengte en thema zodat er voor kinderen in elke leeftijdsgroep een geschikte én leuke route is. Voor meer informatie kun je terecht bij de receptie of bij de balie van het avonturenpark.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk wanneer wij activiteiten organiseren. Het meest actuele programma vind je in onze app of op het informatiebord bij de receptie. Bij zonnig of slecht weer, er is altijd wat te beleven en vertier voor de kinderen. Heb jij ons spreekwoordenpad al gelopen of ben je al op pad geweest met Kabouter Kempie? Kom langs op de receptie en haal de benodigdheden.

Leef je uit bij het strand 

Op het terras van strandpaviljoen 't Hilgelo kun je heerlijk genieten in één van onze loungebanken met prachtig wijds uitzicht op het meer. Maak een strandwandeling op slechts 3 minuten vanaf de camping. De kinderen vermaken zich met springen op één van de luchtkussens, een balletje trappen op het voetbalveld of lekker rondscheuren met de skelter. Het kan allemaal! Niet zo veel zin in al die actieve dingen, bouw dan een zandkasteel, of graaf een riviertje bij het water. Wist je dat onze verandachalets direct aan de oever van 't Hilgelo gesitueerd zijn? Je beschikt over je eigen veranda waarop je kunt buitenleven met je hele gezin en op slechts 1 minuut lopen van het strand!

Groene omgeving met speeltuinen

Op onze camping bevinden zich op verschillende veldjes kleine speelplaatsen. Zo heeft bijna elk kampeerveld wel een leuke speelgelegenheid voor de kinderen om zich te vermaken in de frisse buitenlucht. Zie je jezelf al zitten? Lekker met een drankje of een goed boek voor je eigen tent of caravan, terwijl je kinderen zich heerlijk uitleven in het speeltuintje op jullie eigen veld. Zo kun je een oogje in het zeil houden, maar toch helemaal tot rust komen. De animatietent (binnenkort opgebouwd) waar o.a. in de ochtenden vaak wordt geknutseld, staat naast ons strandpaviljoen bij recreatiegebied 't Hilgelo. 

Dierenpret 

Tussen het restaurant en de camping ligt een dierenweide. Geiten, schapen, kippen, zwijntjes en een pony, je ziet ze allemaal voorbij komen. Voor de kleintjes is er niets leuker dan zelf de kippen voeren of een geitje te aaien. En hé, komt daar nu een hangbuikzwijn tevoorschijn uit zijn hok?