3 voordelen van een camping aan het water in Gelderland

Ben je wel eens naar een camping aan het water in Gelderland geweest? Een camping aan het water biedt zoveel voordelen. Daarnaast heeft de provincie Gelderland jou veel te bieden. Benieuwd wat?

Omdat onze camping aan het water ligt, weten we als geen ander waarom dit een echte aanrader is. Wij geven je de drie belangrijkste voordelen van een camping aan het water in Gelderland:

  • 1) Water, natuur én vakantie: de perfecte combinatie
  • 2) Geschikt voor jong- en oud
  • 3) Sup’s huren: een ultieme ervaring

 

Water, natuur én vakantie: de perfecte combinatie

Er zijn veel voordelen aan een camping aan het water. Zo is een camping aan het water in alle seizoenen een prachtig stukje natuur waar je van kunt genieten. Houd je van wandelen, fietsen, zwemmen of zonnebaden? Het is allemaal mogelijk in de verschillende seizoenen. Dat betekent dus dat je in ieder seizoen een camping aan het water kunt bezoeken.

Camping aan het water: oneindige mogelijkheden voor jong en oud

Een camping aan het water maakt je vakantie extra leuk. Je kunt aan het eind van de dag nog een lekkere wandeling maken, een duik nemen of genieten van de zonsondergang. Een camping aan het water geeft je het échte vakantiegevoel en dat is wat we willen. Alhoewel we het weer in Nederland niet kunnen regelen is het in de zomer meestal goed weer om te kunnen zwemmen.

Bij zomerse tempraturen is onze camping aan het water in Gelderland een mooie plek waar genoeg te beleven is. ’t Hilgelo staat bekend om haar brede publiek. Of je nu jong bent of oud, voor iedereen is er wat te doen. Of je nu lange wandelingen door de natuur wil maken, wil mountainbiken of lekker aan het meer wil picknicken. Of wat dacht je van vissen? Deze sport is populairder dan je denkt!

 

Is het mooi weer? Tijdens het zonnebaden kun je ervoor kiezen om het grote meer over te gaan met een waterfiets of kano. Deze zijn op onze camping te huur bij ’t strandpaviljoen. Hier zijn ook allerlei lekkere versnaperingen te verkrijgen.

Wil je liever lekker op het terras zitten en uitkijken over het prachtige meer? Ga dan bij de hippe beachclub zitten en kies voor een verkoelend drankje.

Sup’s huren: een ultieme ervaring

Ben je wel eens met een SUP op het water geweest? SUP’s zijn te huur bij onze camping en is een leuke en actieve manier om het meer te verkennen. Wil je meer over SUP’s weten. Lees dan onze blog over Suppen in Winterswijk.

Bezoek onze prachtige camping aan het water in Gelderland

Camping Sevink Molen ligt aan de oever van Recreatieplas ’t Hilgelo. De provincie Gelderland heeft jou veel te bieden. Van prachtige natuurgebieden tot grote steden tot levendige dorpen.

Camping Sevink Molen vind je in een levendig dorp. Een dorp waar genoeg te beleven is voor jong en oud. Met een prachtige camping aan het water is onze camping zeker een bezoekje aan Gelderland waard.

Ben je enthousiast geworden? Boek dan een verblijf op onze camping en geniet van een welverdiende vakantie.

[[Direct boeken]]